Friday, 25 October 2013

#13 Hantaran + Kasut Kahwin

Part 1:Hantaran

Alhamdulillah barang-barang hantaran semua dah settle time balik raya haji. Dalam masa separuh hari semua barang dalam list settle..imagine more than 10 items kena carik..semua cari dalam Gurney Plaza. Although barang nak carik sangatlah banyak, tapi berjalan lancar jer.

Yang tak boleh tahan.. kami jalan kaki dari rumah ke Gurney Plaza..Balik jalan kaki macam orang kaya dengan beg besar-besar...(riak..ish ish)

Masa inilah kita boleh tau sikap pasangan kita time shopping. Two things i discovered about my future husband are kalau dah suka terus beli and no tawar menawar...yang sangatlah contra dengan future wife yang harus survey dulu and bijak bab tawar-menawar dan meminta free gift..haha

So settle bab barang hantaran..macam orang kaya bershopping..beribu-ribu habis dalam masa sehari.diharapkan kejadian seperti ini tidak akan berlaku lagi...



Part 2: Kasut Kahwin

As for kasut kahwin actually saya and tunang dah berkenan sangat kasut dari zang toi..silver colour so boleh pakai time nikah,sanding dan bertandang.Unfortunately. tak jumpa saiz yang betul although dah tengok semua parkson di penang and KL..

So alang-alang dah carik barang hantaran, carik juga kasut..this time with the price of one zang toi shoe...i got two shoes..the good thing is dapat kasut warna coral..yay!

tadaa....trailer kasut kahwin..

was thinking nak tambah sikit beads and manik diamond..bagi blink blink lagi..will update soon!!







No comments:

Post a Comment